Мирис на прясна тор и романтика се понесе из Фермата три

...
Мирис на прясна тор и романтика се понесе из Фермата три
Коментари Харесай

Женят учителката Теди и плейбоя Жоро във Фермата

Мирис на прясна тор и романтика се понесе из " Фермата "  три седмици преди финала. Един от най-големите любовчии в стопанството, земеделецът Георги от тим " Елбетица ", трагично падна на коляно и изиска ръката на учителката Теди от " Канатица ".

Мускулестият участник, който преди този момент флиртуваше със съотборничките си Ния и Валерия, в този момент постави пръстен на ръката на красивата даскалица и я целуна по бузите под крясъци " Горчиво! ".

Двата тима проведоха спонтанната женитба, откакто Георги и Теодора започнаха да се застояват съмнително дълго на оградата, деляща стопанството на „ пъкъл “ и „ парадайс “. Ден след ден двамата се срещаха на дървения плет, говореха си сладко и даже пееха дружно, а по-късно се разделяха с горещи обятия.

След като дълго ги майтапиха, съотборниците им взеха решение да ги оженят, сложиха на главата на Теди бял чаршаф, вместо покривало и я венчаха. „ Одобрявам младоженеца, доста хубаво момче е, културно, възпитано ", разгласи Кенан от „ Канатица “, който се вживя в ролята на бащата на булката. „ Уцели Жорката. Теди и пее, и готви, и може да го носи, когато се напие. Идилия! “, добави сервитьорът Андрей от „ Елбетица “.

В понеделник " булката " “ ще отиде на елиминационен двубой с дизайнера Сергей от аления тим. Скоро ще стане ясно кои ще бъдат съперниците им от зеления отбор.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР